dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys langer door met drie spelers uit eigen opleiding

Quick Boys langer door met drie spelers uit eigen opleiding

Quick Boys werkt momenteel hard aan het verlengen van de nodige contracten. In dat kader kan de club uit Katwijk nu een akkoord bereikt met Joey Ravensbergen, Dennis van der Plas en Max van Steen. Zij behoren ook volgend seizoen tot de selectie.

Quick Boys langer door met drietal

Ravensbergen is de eerste speler die kan rekenen op een langer verblijf in Katwijk. De 21-jarige speler speelt sinds 2015 in de hoofdmacht van Quick Boys nadat hij daarvoor voor de nodige jeugdelftallen van die club had gespeeld. Nog altijd is het technisch management dolgelukkig met de linksback en contractverlenging kon dan ook niet uitblijven.

Belangrijk in titelstrijd

Datzelfde geldt voor Van der Plas. Net als Ravensbergen kende ook de verdediger een belangrijk aandeel in de titelstrijd van afgelopen seizoen. En ook dit seizoen is de 23-jarige speler met drie doelpunten al een aantal keer goud waard geweest.

Snel doorgebroken

De laatste speler die te horen heeft gekregen dat hij ook volgend seizoen bij Quick Boys mag spelen, is Max van Steen. Ook deze twintigjarige speler is afkomstig uit de eigen opleiding en behoort dit seizoen tot de basisspelers van de club. Tot op heden kent de aanvaller een goed seizoen bij Quick Boys. In de dertien wedstrijden waarin hij tot op heden meedeed, scoorde Van Steen vier keer. Daarmee is de jongeling, samen met Philippe den Hartog, momenteel de topscorer van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD