Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys laat dure punten liggen tegen De Dijk, DVS’33 in extremis langs SteDoCo en Ajax wint bij ODIN’59

Quick Boys laat dure punten liggen tegen De Dijk, DVS’33 in extremis langs SteDoCo en Ajax wint bij ODIN’59

Quick Boys leek na iets meer dan een half uur spelen tegen De Dijk op weg naar een eenvoudige zege, niets was echter minder waar. De ploeg uit Katwijk verspeelde een voorsprong van twee doelpunten tegen de laagvlieger en moest genoegen nemen met een puntendeling (2-2). DVS’33 wist in de slotfase alsnog drie punten binnen te slepen tegen SteDoCo (1-0) en Ajax was te sterk voor ODIN’59.

De Dijk – Quick Boys
De eerste mogelijkheid was voor de laagvlieger van de Derde Divisie. Mick Christophersen, die tijdens de voorgaande speelronde drie keer trefzeker was, schoot de bal nu echter niet in maar naast het doel van de tegenstander. Even later was het Dennis Kaars die zijn meerdere moest erkennen in De Dijk-sluitpost Hilverink. De uitspelende formatie kwam in de negentiende minuut aan de leiding, de al genoemde Kaars was nu wel trefzeker (0-1). Na iets meer dan een half uur spelen leek Quick Boys op weg naar een eenvoudige zege tegen De Dijk. Raymond Baten zorgde in deze minuut voor de 0-2. Nog voor de pauze deed De Dijk toch weer iets terug, Clayd Olf zorgde voor de 1-2. Nog binnen het uur stond de 2-2 al op het scorebord in Katwijk. Christophersen was nu wel trefzeker (2-2). Quick Boys slaagde er niet meer in om het puntenverlies te voorkomen.

ODIN – Ajax
De Amsterdamse club moest na zeventien minuten al de eerste wissel toepassen. Tim de Jong verliet met een blessure het speelveld en werd vervangen door Jay Winter. Vijf minuten later was er ook wat te vieren voor Ajax. Sonny Pronk opende met een intikkertje de score in het voordeel van de Amsterdammers (0-1). Lang kon men daar echter niet van genieten, Mitchel Bormann produceerde in de 24ste minuut de 1-1. Nog voor de pauze kwam Ajax aan zijn tweede treffer, Bart Spil zorgde voor de 1-2. In de slotfase bepaalde pronk de eindstand op 1-3.

DVS’33 – SteDoCo
SteDoCo leek lang op weg naar een stunt in Ermelo. De thuisploeg wist echter in de laatste minuut van de officiële speeltijd alsnog de bevrijdende treffer te produceren. Zoals zo vaa was het nu ook Olivier Pilon die het net van de tegenstander wist te vinden (1-0).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag