Volg ons
Quick Boys elftalfoto 2016-2017

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys krijgt groen licht voor nieuwe spits

Quick Boys krijgt groen licht voor nieuwe spits

Quick Boys is erin geslaagd om een gewenste aanvaller aan de selectie toe te voegen. Al sinds het vertrek van Yordi Teijsse naar Schotland is het puzzelen. Trainer Jan Zoutman had weinig opties over voor de punt van de aanval en het scorende vermogen brak Quick Boys continu op. Hermann Kabasele moet dat problemen verhelpen.

Kan direct aansluiten

De 24-jarige was afgelopen zomer al in beeld om aan te sluiten in Katwijk, maar dat bleek toen op korte termijn niet mogelijk. Wel is hij vervolgens mee gaan trainen bij de selectie van Zoutman en dat is nu tot een overeenkomst gekomen. De KNVB heeft Kabasele speelgerechtigd verklaard per 1 januari, waardoor hij na de winterstop aan de slag kan in de Derde Divisie zaterdag.

Over uit Frankrijk

Een dag later reist de selectie van Quick Boys naar Tenerife voor een trainingskamp en daar zal Kabasele dus zich verder kunnen tonen. De in Frankrijk geboren aanvaller speelde de afgelopen seizoenen voor Evian en vervolgens het beloftenteam van Paris Saint-Germain. Sinds de zomer zat hij zonder club. Ook kwam hij in 2012 voor Congo uit op het bekende jeugdtoernooi in Toulon.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag