maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys krijgt groen licht voor nieuwe spits

Quick Boys krijgt groen licht voor nieuwe spits

Quick Boys is erin geslaagd om een gewenste aanvaller aan de selectie toe te voegen. Al sinds het vertrek van Yordi Teijsse naar Schotland is het puzzelen. Trainer Jan Zoutman had weinig opties over voor de punt van de aanval en het scorende vermogen brak Quick Boys continu op. Hermann Kabasele moet dat problemen verhelpen.

Kan direct aansluiten

De 24-jarige was afgelopen zomer al in beeld om aan te sluiten in Katwijk, maar dat bleek toen op korte termijn niet mogelijk. Wel is hij vervolgens mee gaan trainen bij de selectie van Zoutman en dat is nu tot een overeenkomst gekomen. De KNVB heeft Kabasele speelgerechtigd verklaard per 1 januari, waardoor hij na de winterstop aan de slag kan in de Derde Divisie zaterdag.

Over uit Frankrijk

Een dag later reist de selectie van Quick Boys naar Tenerife voor een trainingskamp en daar zal Kabasele dus zich verder kunnen tonen. De in Frankrijk geboren aanvaller speelde de afgelopen seizoenen voor Evian en vervolgens het beloftenteam van Paris Saint-Germain. Sinds de zomer zat hij zonder club. Ook kwam hij in 2012 voor Congo uit op het bekende jeugdtoernooi in Toulon.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD