dinsdag, 28 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys kan toch niet beschikken over Van Eeuwijk in play-offs

Quick Boys kan toch niet beschikken over Van Eeuwijk in play-offs

Het had zo’n bijzondere binnenkomer kunnen wezen: Martin van Eeuwijk speelde nog geen minuut voor zijn nieuwe club Quick Boys, maar had de geheime troef kunnen zijn voor in de play-offs. De KNVB heeft echter een stokje voor dat scenario gestoken.

Zoals bekend is de creatieve spelmaker vanwege zijn bijtactie in dienst van FC Lisse tegen HHC aan het einde van vorig seizoen voor 12 maanden geschorst. Kalendertechnisch zou daarmee zijn schorsing er na afloop van de reguliere competitie opzitten en zou hij dus tijdens eventuele nacompetitie in actie kunnen komen. Frank Venema van Voetbal in de Bollenstreek.nl meldt echter dat dat niet gaat gebeuren. Onderdeel van de schorsing is namelijk dat de speler gedurende zijn 12 maanden schorsing niet kan worden overgeschreven. De bond stelt zodoende dat Van Eeuwijk pas volgend seizoen in actie kan komen voor de Katwijkers.

De mededeling is een domper voor de zwaar gestrafte Van Eeuwijk. De begenadigde aanvaller was juist de afgelopen weken zich aan het ‘optrainen’ om tijdens de play-offs, waar Quick Boys nog niet zeker van is, te kunnen schitteren voor zijn nieuwe club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD