Volg ons

Derde Divisie

Quick Boys houdt deur op een kier voor Yordi Teijsse

Quick Boys houdt deur op een kier voor Yordi Teijsse

Quick Boys zit in haar maag met de situatie rond Yordi Teijsse. De ontevreden spits werd afgelopen week teruggezet naar het tweede, maar de Katwijkers willen op geen enkele wijze ingaan op de situatie. Dat zorgde na afloop van het duel met ASWH voor een ongemakkelijk gesprek tussen coach Gert Aandewiel en Omroep West.

Geen vragen over Teijsse
Toen de verslaggever vroeg naar de situatie rond Teijsse, reageerde Aandewiel: ,,We focussen ons graag op de wedstrijden en de spelers die er wel zijn. We hebben voor het interview begon afgesproken dat het alleen over de wedstrijd zou gaan. Dan lijkt het me dat deze vragen dan geen onderdeel horen te zijn van het interview.”

Verbannen
Om vervolgens toch te reageren op de vraag of een terugkeer dit seizoen van Teijsse nog mogelijk zou zijn: ,,Alles is mogelijk, we hebben hem niet van het sportpark verbannen. We kijken voorlopig even aan hoe het zich ontwikkelt. Voorlopig geven we onze volledige aandacht aan Max van Steen, die het geweldig gedaan heeft. Dat vind ik belangrijker om over te praten dan over het geval wat zich vorige week heeft voorgedaan.”

Fysieke tegenstander
Over de puntendeling met ASWH stelde de oefenmeester: ,,We hadden graag afstand willen nemen van Jong Almere en de druk op Spakenburg willen opvoeren, maar uiteindelijk is een punt ook niet verkeerd. De tegenstander legt best wel fysiek spel op de mat, dat is altijd lastig om daar tegen te voetballen. Ze kozen ook voor een behoudend concept met vijf verdedigers, dan weet je dat het lastig wordt, al was de beginfase duidelijk voor ons.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie