maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsQuick BoysQuick Boys hengelt gerenommeerde Eerste Divisie-spits binnen

Quick Boys hengelt gerenommeerde Eerste Divisie-spits binnen

Quick Boys heeft opnieuw een spits uit de Eerste Divisie weten te verleiden tot de overstap naar Nieuw Zuid. Kevin van Kippersluis tekent voor twee seizoenen in Katwijk-Zuid.

De 27-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Cypriotische Enosis Thoi Lakatamia. Hij is na Mike van den Ban (IJsselmeervogels) en Kay Tejan (Kozakken Boys) de derde aanwinst van Quick Boys voor het seizoenen 2021-2022.

Van Kippersluis staat te boek als een makkelijk scorende spits in de Eerste Divisie. Hij maakte een hoop goals voor onder meer Excelsior, FC Volendam en Cambuur.

,,Kevin hebben we langer op de korrel gehad en vaker regelmatig gepolst voor een overstap naar Quick Boys. Nu hij het betaalde voetbal achter zich gaat laten, zijn wij heel blij dat hij voor ons heeft gekozen. Na het vertrek van enkele aanvallende krachten is hij met zijn ervaring en specifieke kwaliteiten een zeer welkome versterking voor onze selectie,” zegt Gert Pluimgraaff, bestuurslid Selectievoetbal, op de clubsite.

Van Kippersluis: ,,Mij is uitgelegd dat komend seizoen de volgende stap gezet moet worden en door te groeien tot een stabiele subtopper. Als ik de namen van de huidige selectie zie, dan moet dat zeker gaan lukken. En dat is ook wat ík wil. Meedoen om de bovenste plaatsen.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD