dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys heeft weinig moeite met Magreb'90, Odin'59 onderuit tegen Scheveningen

Quick Boys heeft weinig moeite met Magreb’90, Odin’59 onderuit tegen Scheveningen

Quick Boys blijft in het spoor van Spakenburg, de lijstaanvoerder in de Derde Divisie. De ploeg was in een uitwedstrijd duidelijk een maatje te groot voor Magreb’90 (1-4). Odin’59 stond na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen tegen Scheveningen (1-3).

Magreb’90 – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk kwam na tien minuten spelen op voorsprong tegen de hekkensluiter van de Derde Divisie. Na een scrimmage via Kenny Anderson en Kelvin Maynard kon Jesse van Nieuwkerk de uitspelende formatie naar de 0-1 schieten. Tien minuten later wist kenny Anderson de voorsprong te verdubbelen in het voordeel van Quick Boys (0-2). Hij prikte de bal in de korte hoek binnen na een snel genomen vrije trap van Delano a Cohen. In de 51ste minuut werd het duel beslist nadat Yordi Teijsse de bal binnenschoot vanaf de penaltystip (0-3). Drie minuten later werd de bal door de scheidsrechter weer op de stip gelegd na een overtreding op Teijsse. Hierop besloot Magreb’90 dat het niet meer verder wenste te spelen en werd het duel tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Roeleveld. Na korte tijd werd dan toch de strafschop genomen en deze werd benut door Teijsse (0-4). In de 63ste minuut mocht er weer een poging worden ondernomen om vanaf de stip het net te vinden, nu was het Magreb’90 dat door Yasin Ouja de eretreffer kon produceren (1-4).

Odin’59 – Scheveningen 1-3
In de vijftiende minuut werd door de dienstdoende scheidsrechter naar de penaltystip gewezen, dit in het voordeel van Scheveningen. Levi Schwiebbe wist van het buitenkansje te profiteren en produceerde de 0-1. In de tweede helft bracht Hulleman de thuisploeg weer op gelijke hoogte met de tegenstander. De aanvaller kon alleen op doelman Wolsheimer af die naar de grond ging waardoor Hulleman de bal fraai binnen kon stiften (1-1). Lang kon de ploeg uit Heemskerk echter niet genieten van deze treffer, in de 75ste minuut wist Barry Rog met een afstandsschot de doelman van Odin’59 te passeren (1-2).  In de blessuretijd wist Rog nogmaals het net te vinden en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD