Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys heeft weinig moeite met Magreb’90, Odin’59 onderuit tegen Scheveningen

Quick Boys heeft weinig moeite met Magreb’90, Odin’59 onderuit tegen Scheveningen

Quick Boys blijft in het spoor van Spakenburg, de lijstaanvoerder in de Derde Divisie. De ploeg was in een uitwedstrijd duidelijk een maatje te groot voor Magreb’90 (1-4). Odin’59 stond na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen tegen Scheveningen (1-3).

Magreb’90 – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk kwam na tien minuten spelen op voorsprong tegen de hekkensluiter van de Derde Divisie. Na een scrimmage via Kenny Anderson en Kelvin Maynard kon Jesse van Nieuwkerk de uitspelende formatie naar de 0-1 schieten. Tien minuten later wist kenny Anderson de voorsprong te verdubbelen in het voordeel van Quick Boys (0-2). Hij prikte de bal in de korte hoek binnen na een snel genomen vrije trap van Delano a Cohen. In de 51ste minuut werd het duel beslist nadat Yordi Teijsse de bal binnenschoot vanaf de penaltystip (0-3). Drie minuten later werd de bal door de scheidsrechter weer op de stip gelegd na een overtreding op Teijsse. Hierop besloot Magreb’90 dat het niet meer verder wenste te spelen en werd het duel tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Roeleveld. Na korte tijd werd dan toch de strafschop genomen en deze werd benut door Teijsse (0-4). In de 63ste minuut mocht er weer een poging worden ondernomen om vanaf de stip het net te vinden, nu was het Magreb’90 dat door Yasin Ouja de eretreffer kon produceren (1-4).

Odin’59 – Scheveningen 1-3
In de vijftiende minuut werd door de dienstdoende scheidsrechter naar de penaltystip gewezen, dit in het voordeel van Scheveningen. Levi Schwiebbe wist van het buitenkansje te profiteren en produceerde de 0-1. In de tweede helft bracht Hulleman de thuisploeg weer op gelijke hoogte met de tegenstander. De aanvaller kon alleen op doelman Wolsheimer af die naar de grond ging waardoor Hulleman de bal fraai binnen kon stiften (1-1). Lang kon de ploeg uit Heemskerk echter niet genieten van deze treffer, in de 75ste minuut wist Barry Rog met een afstandsschot de doelman van Odin’59 te passeren (1-2).  In de blessuretijd wist Rog nogmaals het net te vinden en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag