maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys heeft eerste versterking voor komend seizoen binnen

Quick Boys heeft eerste versterking voor komend seizoen binnen

Quick Boys heeft Jesse van Nieuwkerk voor komend seizoen vastgelegd. In de zomer komt de aanvaller over van Argon, waarmee hij momenteel in de hoofdklasse uitkomt. Het is de eerste versterking voor de derde divisionist voor het seizoen 2017-2018.

Verkocht

Van Nieuwkerk is bij Argon een kind van de club. De 22-jarige voetballer speelt al zijn hele leven in Mijdrecht, maar besloot de blauwhemden toch te verlaten. “Vier seizoenen geleden stopte Argon met de zondagtak. Met de zaterdagafdeling zijn we in drie jaar tijd opgeklommen vanuit de tweede klasse naar de hoofdklasse. Naar mijn mening zit de club nu aan haar plafond”, gaf Van Nieuwkerk aan op de website van Quick Boys. “Voor mijzelf leg ik de lat hoger. Ik wil alles uit mijn carrière halen. Als Quick Boys zich dan meldt, dan ben je verkocht.”

Jan Zoutman

Bij Quick Boys gaat Van Nieuwkerk werken met trainer Jan Zoutman. Toen de lange spits zelf nog in de jeugd van Argon speelde was Zoutman trainer van de hoofdmacht. Van Nieuwkerk herinnert zich die tijd nog goed. “Als kleine jongen stond ik langs de lijn toen Argon onder leiding van Jan Zoutman algeheel amateurkampioen werd in 2007. Het is mooi dat we bij een club als Quick Boys ‘herenigd’ gaan worden.” Ook bij Quick Boys kijken ze uit naar de komst van Van Nieuwkerk. De club hoopt dat er snel een einde komt aan gebrek aan scorend vermogen. Bovendien wordt zijn mentaliteit en inzet geroemd. “Jesse is een lastig te bespelen aanvaller die nooit opgeeft en daarnaast over de nodige kopkracht beschikt. Met hem krijgen we de beschikking over een ander type spits die tevens aan de linkerkant uit de voeten kan, waardoor de mogelijkheden voorin vergroot zullen gaan worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD