zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsQuick BoysQuick Boys haalt Youssef El Kachati op bij Westerlo

Quick Boys haalt Youssef El Kachati op bij Westerlo

Youssef El Kachati tekende onlangs een contract tot het einde van het seizoen bij Quick Boys. Hij komt per direct over van KVC Westerlo.

De 22-jarige El Kachati groeide op bij Noordwijk, voordat hij in het seizoen 2016-2017 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel ontwikkelde de veelzijdige aanvaller zich uiteindelijk tot een vaste waarde in het beloftenteam en debuteerde hij onder trainer Henk Fräser in het eerste elftal.

 

,,Wij zijn heel blij dat we met het aantrekken van Youssef onze aanval met onmiddellijke ingang hebben kunnen versterken,” geeft bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff. ,,Een aantal seizoenen geleden sprak ik namens Quick Boys al eens met hem, maar destijds maakte hij een andere keuze. Nu gaan we alsnog de samenwerking aan. Youssef is een fysiek sterke en doelgerichte aanvaller die iets extra’s kan toevoegen aan onze voorhoede.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD