zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys haalt doelpuntenmachine na één jaar terug

Quick Boys haalt doelpuntenmachine na één jaar terug

Quick Boys heeft voor een grote verrassing gezorgd door Yordi Teijsse terug te halen. De spits was vorig seizoen de sleutel tot het succes van de ploeg van Jan Zoutman. Hij scoorde dertig keer in de Hoofdklasse en was daarmee voor een heel groot deel verantwoordelijk voor het kampioenschap.

Schotland en Duitsland

De 24-jarige aanvaller viel op bij diverse clubs en tekende uiteindelijk een contract voor twee seizoenen bij het Schotse Dundee FC. Uiteindelijk pakte dat niet uit zoals gehoopt werd. Teijsse kreeg de tijd om te wennen aan het hogere niveau, maar uiteindelijk werd hij in de winterstop verhuurd aan het Duitse Wuppertaler SV. Daar scoorde hij twee keer in twaalf wedstrijden.

Kleurloos zonder Teijsse

Terug in Schotland kwam de melding dat hij mocht vertrekken en nu meldt Omroep West dat Teijsse de stap terug maakt naar Quick Boys. In de Derde Divisie Zaterdag bleek hoe belangrijk de spits was geweest. Zonder hem stokte de doelpuntenproductie en een goede vervanger had de clubleiding niet kunnen halen. Wat volgde was een bijna anoniem seizoen met slechts een dertiende plaats en 47 goals in 34 wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD