Volg ons
Yordi Teijsse Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys haalt doelpuntenmachine na één jaar terug

Quick Boys haalt doelpuntenmachine na één jaar terug

Quick Boys heeft voor een grote verrassing gezorgd door Yordi Teijsse terug te halen. De spits was vorig seizoen de sleutel tot het succes van de ploeg van Jan Zoutman. Hij scoorde dertig keer in de Hoofdklasse en was daarmee voor een heel groot deel verantwoordelijk voor het kampioenschap.

Schotland en Duitsland

De 24-jarige aanvaller viel op bij diverse clubs en tekende uiteindelijk een contract voor twee seizoenen bij het Schotse Dundee FC. Uiteindelijk pakte dat niet uit zoals gehoopt werd. Teijsse kreeg de tijd om te wennen aan het hogere niveau, maar uiteindelijk werd hij in de winterstop verhuurd aan het Duitse Wuppertaler SV. Daar scoorde hij twee keer in twaalf wedstrijden.

Kleurloos zonder Teijsse

Terug in Schotland kwam de melding dat hij mocht vertrekken en nu meldt Omroep West dat Teijsse de stap terug maakt naar Quick Boys. In de Derde Divisie Zaterdag bleek hoe belangrijk de spits was geweest. Zonder hem stokte de doelpuntenproductie en een goede vervanger had de clubleiding niet kunnen halen. Wat volgde was een bijna anoniem seizoen met slechts een dertiende plaats en 47 goals in 34 wedstrijden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag