dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsQuick BoysQuick Boys haalt box to box player binnen

Quick Boys haalt box to box player binnen

De Tweede Divisionist Quick Boys heeft de met Lorenzo van Kleef een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. De Katwijkers zitten door meerdere blessures van spelers in deze linie nogal dun in de spelers en hebben van Kleef na een stage per direct aan de selectie toegevoegd, zo meldt de website van de club van Nieuw Zuid.

De 20 speler, geboren in Den Haag, speelde in de jeugd bij het Wateringse VELO en kwam via ADO Den Haag voor een huurperiode bij FC Eindhoven terecht. Onlangs liep van Kleef nog stage bij MVV Maastricht, Top Oss en Rot Weiss Essen, waar echter veel concurrentie was en weinig financiële middelen voorhanden waren om stagiaires een contract aan te bieden.

Gert Pluimgraaf namens de club: “Lorenzo krijgt de gelegenheid om in de Jack’s League te laten zien wat hij kan. Met hem krijgt Quick Boys er een multifunctionele speler bij die een goede opleiding heeft genoten. Hij is voor ons een welkome aanvulling op de bestaande selectie”.

De speler zelf: “Mijn loopvermogen is mijn sterke eigenschap. Net als mijn spelinzicht, traptechniek en duelkracht. Ik heb begrepen dat men bij Quick Boys dat laatste punt graag ziet. In de duels spelen, hard werken, dat ligt mij wel.”.

Mogelijk maakt van Kleef zaterdag in de competitiewedstrijd Jong Volendam – Quick Boys al zijn debuut voor de Katwijkers.

Henk Kasius

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD