Volg ons

Quick Boys

Quick Boys grijpt naast ADO-talent Lance Duijvestijn

Quick Boys grijpt naast ADO-talent Lance Duijvestijn

Quick Boys kan komend seizoen niet beschikken over Lance Duijvestijn. De 21-jarige makkelijk scorende middenvelder was nadrukkelijk in beeld bij de Katwijkers als versterking, maar kiest voor een avontuur bij Helmond Sport in de Eerste Divisie.

Duijvestijn speelde afgelopen seizoen met Jong ADO Den Haag in de Derde Divisie Zondag en was één van de uitblinkers bij de Haagse beloften. De spelmaker was deze zomer op proef bij Quick Boys, maakte een prima indruk en leek ook een contract te gaan tekenen wanneer hij geen profclub zou gaan vinden. Dat lukte echter alsnog, doordat een stage bij Helmond Sport resulteerde in een aanbieding.

Eerder speelde de middenvelder in de jeugd bij VELO en NEC Nijmegen. Duijvestijn tekent voor één seizoen bij Helmond Sport.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Quick Boys