Volg ons

ASWH

Quick Boys geeft zege in slotfase uit handen, driepunter voor ONS Sneek en Jong Groningen

Quick Boys geeft zege in slotfase uit handen, driepunter voor ONS Sneek en Jong Groningen

Quick Boys leek zaterdag op weg naar weer een zege in de Derde Divisie. De ploeg uit Katwijk moest echter enkele minuten voor tijd een tegentreffer incasseren waardoor ASWH er met één punt vandoor kon gaan. ONS Sneek won thuis van FC Lisse door het winnende doelpunt van Ale de Boer en Jong Groningen was te sterk voor VVOG (1-0). 

Quick Boys – ASWH 
De gasten mochten een vrije trap nemen en even later werd er gescoord, maar niet voor ASWH. De thuisspelende formatie counterde uitstekend en Dennis Kaars plaatste de 1-0 op het scorebord. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam ASWH naast de Katwijkers. Een hoekschop van Mels van Driel werd binnen gekopt door Lars Bosscha (1-1).  Quick Boys eindigde het duel met tien man. Mohamad Mahmoed moest in de 87ste minuut het speelveld voortijdig verlaten met rood.

ONS Sneek – Lisse 
De eerste kans voor de uitploeg was ook direct raak. Oussama Siali wist de gasten na zeventien minuten op voorsprong te zetten (0-1). Net voor de pauze kwam ONS Sneek toch weer naast FC Lisse. De Vries werd op het wedstrijdformulier geplaatst als doelpuntenmaker (1-1). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd betekende de treffer van aanvoerder Ale de Boer de drie punten voor ONS Sneek (2-1)

Jong groningen – VVOG 1-0

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH