Volg ons
jaap-van-der-plas-milan-hoek-quick-boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys gaat niet verder met middenvelder met AZ-verleden

Quick Boys gaat niet verder met middenvelder met AZ-verleden

Quick Boys heeft Milan Hoek laten weten dat hij na het lopende seizoen mag gaan uitkijken naar een nieuwe club. De middenvelder kan dit seizoen niet wekelijks rekenen op een basisplaats bij de ploeg uit Katwijk. De technische commissie heeft dan ook besloten om Hoek geen nieuw contract aan te bieden.

Hoek lange tijd vaste waarde

Dat Hoek dit seizoen uit de basis van Quick Boys verdween, is enigszins een verrassing te noemen. Tot aan het huidige seizoen wist hij zich altijd prima te profileren bij de ploeg uit Katwijk. Ook in het afgelopen seizoen, waarin Quick Boys er met de titel vandoor ging in de Hoofdklasse, kon Hoek wekelijks zijn kwaliteiten laten zien. Dit seizoen werd hij door Jan Zoutman echter veelvuldig gepasseerd. Met het vertrek van Hoek komt er een eind aan een periode die vier seizoenen heeft geduurd.

Hoek speelde voor AZ

Waar de middenvelder, die in totaal 68 keer in de basis begon bij Quick Boys, zijn carrière gaat voortzetten, is nog even afwachten. In het verleden kwam Hoek via de jeugdopleiding van vvBerdos en AFC ’34 terecht bij AZ. In het seizoen 2010-2011 werd hij uitgeleend aan Telstar, waar hij aan twaalf duels kwam en één doelpunt maakte. Tot een debuut bij AZ kwam het echter nooit. De club uit Alkmaar verliet hij in 2013 voor Quick Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag