woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys en VVSB maken favorietenrol waar en plaatsen zich voor finale

Quick Boys en VVSB maken favorietenrol waar en plaatsen zich voor finale

VVSB en Quick Boys mogen in de finale uit gaan maken wie er komend seizoen actief zal zijn in de Tweede Divisie. De ploeg uit Katwijk won ook de tweede confrontatie met Oss’20 (1-0) en VVSB was wederom te sterk voor Hoek (4-2). In het laatste duel was Frank Tervoert de grote man met drie doelpunten. 

Quick Boys – OSS’20
De eerste grote kans was voor de bezoekers uit Oss, de kopbal van Jos Peltzer belandde echter op de lat in plaats van in het net. Het was niet alleen Oss’20 dat de lat trof. In de 42ste minuut was Quick Boys dichtbij de openingstreffer. Tim Bloemendaal haalde hard uit, maar zijn de bal op de onderkant van de lat terechtkomen waarna deze weer van het doel af stuiterde. Dit was niet de laatste keer dat een bal de lat raakte, ook in de 82ste minuut zag Jos Peltzer zijn vrije trap daar terecht komen. In de blessuretijd bezorgde Kay Tejan de thuisploeg alsnog de zege (1-0).

VVSB – Hoek
De thuisploeg kwam nog net voor de pauze aan de leiding in eigen huis tegen Hoek. Het gekraakte schot van Frank Tervoert leverde VVSB de voorsprong op (1-0). De tweede helft was pas vier minuten oud toen VVSB wederom het net van de tegenstander wist te vinden, ook nu was het Tervoert die de treffer op zijn naam kreeg (2-0). In de 52ste minuut kwam er weer wat hoop in de harten van alles en iedereen van Hoek, Thomas van Renterghem schoot van dichtbij de 2-1 binnen. Elf minuten later was het weer raak en nu krulde Van Renterghem de bal op fraaie wijze in de kruising (2-2) waardoor de spanning weer helemaal terug was in de wedstrijd. Lang kon Hoek daar echter niet van genieten want in de 73ste minuut tikte Tervoert zijn derde van de middag binnen in het voordeel van VVSB (3-2). In de blessuretijd bepaalde Lovette Felicia de eindstand op 4-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD