zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Quick Boys en ONS Sneek boeken zege en doelman Jong Groningen kopt...

Quick Boys en ONS Sneek boeken zege en doelman Jong Groningen kopt gelijkmaker binnen tegen De Dijk

Quick Boys wist in Amsterdam tegen Ajax eindelijk weer eens een overwinning te boeken in de Derde Divisie (1-2). De winnende treffer was van Jesse van Nieuwkerk. ONS Sneek won met duidelijke cijfers van Eemdijk (4-1) en Jong FC Groningen pakte in de slotfase één punt tegen De Dijk door een treffer van doelman Jan Hoekstra (1-1) en SJC was te sterk voor Achilles’29 (4-2).

- Advertentie -

AjaxQuick Boys
Na 37 minuten spelen kwam de ploeg uit Katwijk aan de leiding door een treffer van Cem Sahin (0-1). Lang kon Quick Boys daar echter niet van genieten omdat twee minuten later de 1-1 al weer op het scorebord stond door Ralph Jurka. Na iets meer dan een uur spelen wist Jesse van Nieuwkerk het net van de tegenstander te vinden in het voordeel van Quick Boys (1-2). De assist kwam op naam van Marc de Kruijs.

ONS Sneek – Eemdijk
Michael Lanting wist vanaf de penaltystip de ploeg uit Sneek op voorsprong te zetten (1-0). De strafschop werd toegekend nadat Martijn Barto door Renco van Eeken onderuit was gehaald in het strafschopgebied. Nog net binnen het uur kwam de thuisploeg op 2-0. Een vrije trap van Michael Lanting werd binnen gekopt door Yumé Ramos. Vervolgens liep de thuisploeg uit naar een ruime 4-0 door doelpunten van Curty Gonzalez en Ramos. Het slotakkoord was voor David van de Groep (4-1).

Jong Groningen – De Dijk
De Amsterdamse ploeg leek op weg naar een zege in en tegen FC Groningen. De stand van 0-1 op het scorebord en een tegenstander die door de rode kaart van Mees Gootjes nog maar met tien spelers op het veld stond. In de laatste minuut werd alles echter anders. Michael Breij wist de bal vanuit een vrije trap op het hoofd te leggen van de mee naar voren gekomen doelman Jan Hoekstra en die kopte fraai de 1-1 binnen.

 

SJC – Achilles’29
De thuisploeg stond binnen een half uur op een fraaie 2-0 voorsprong door doelpunten van Van Dijk en Duindam. Kort na de pauze deed Achilles’29 iets terug, maar een kwartier voor tijd zorgde Turk voor wat meer lucht bij de thuisploeg met zijn treffer (3-1). De uitploeg gaf niet op en kwam negen minuten voor het einde van de wedstrijd weer terug tot 3-2, maar het slotakkoord was voor SJC dat via El Baouchi de bevrijdende 4-2 aan liet tekenen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES