woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys doet uitstekende zaken in Oss en ASWH boekt nipte zege...

Quick Boys doet uitstekende zaken in Oss en ASWH boekt nipte zege op OFC

OSS’20 kan de droom om volgend seizoen uit te mogen komen in de Tweede Divisie waarschijnlijk al uit het hoofd zetten. De ploeg ging in eigen huis onderuit tegen Quick Boys (1-3). ASWH won van OFC (2-1) maar het zal nog vol aan de bak moeten om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de nacompetitie. 

OSS’20 – Quick Boys
De wedstrijd in Oss begon een half uur later dan de planning was, maar daar had Quick Boys geen enkel probleem mee. Na ongeveer een kwartier spelen stond de 0-1 al op het scorebord in Brabant. Dennis Kaars werd als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier genoteerd (0-1). Vervolgens liep Quick Boys uit naar een ruimere voorsprong van 0-3 door doelpunten van wederom Kaars en Kay Tejan. De thuisploeg deed door een treffer van Tony de Groot nog wel iets terug maar verder dan 1-3 kwam men niet.

ASWH – OFC Oostzaan
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken. In de vierde minuut opende Bilal El Amrani de score in het voordeel van ASWH. Even later was OFC dichtbij de gelijkmaker, maar de door Noordhoff genomen vrije trap belandde op de bovenkant van de lat en niet in het net van de tegenstander. Na twaalf minuten spelen wist ASWH de voorsprong uit te breiden. Ismail Yildirim en Nick Slotboom sneden door de defensie heen van OFC en even later kon El Amrani de 2-0 aan tekenen. Na iets meer dan een uur spelen kwam de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd toen de scheidsrechter een strafschop toekende aan OFC. Edip Biberoglu wist het buitenkansje te benutten (2-1). In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg laatstgenoemde doelpuntenmaker weer de kans om vanaf de strafschop stip tot scoren te komen. Nu miste hij de penalty, doelman Stefan Kok kwam als winnaar uit deze strijd. OFC verloor de wedstrijd, maar in de slotfase ook nog Deniz Aslan, hij kreeg de rode kaart na een overtreding op Lars Bosscha.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD