zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieQuick Boys-coach Grunholz ontstemd: 'Dit was zwaar onder de maat'

Quick Boys-coach Grunholz ontstemd: ‘Dit was zwaar onder de maat’

Quick Boys hield over het algemeen een goed gevoel over aan het tweeluik, maar de realiteit in de competitie is wel dat uit de laatste drie duels slechts één punt werd gepakt en de Katwijkers zijn afgezakt naar de 15e plaats.

Trainer Edwin Grunholz was ‘not amused’ over wat zijn ploeg liet zien tegen De Treffers: ,,Dit was zwaar onder de maat”, mopperde de trainer tegenover Omroep West. ,,Laat ik maar zeggen dat ze moe waren. Ik kan het niet verklaren. (..) Ik heb nog zoveel mogelijk aanvallers gebracht, maar je krijgt geen schot op goal. (..) Het is lastig om spelers af te vallen, maar het was vandaag niet echt goed.”

Quick Boys verzuimde bovendien een belangrijke slag uit te delen aan een directe concurrent: ,,Echt slecht, maar wel een belangrijke nederlaag, want als we hadden gewonnen kom je boven De Treffers. (..) De Treffers heeft hard gewerkt en heeft daar de beloning voor gekregen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD