Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys blijft in het spoor van de koploper na zege op SJC en ODIN’59 in tweede helft langs ASWH

Quick Boys blijft in het spoor van de koploper na zege op SJC en ODIN’59 in tweede helft langs ASWH

Quick Boys deed zaterdag wat het moest doen en dat was winnen van SJC (2-0) om op deze wijze de druk te kunnen houden op lijstaanvoerder Noordwijk. ODIN’59 won de uitwedstrijd van ASWH met 1-3 mede door twee doelpunten van Jeffrey Klijbroek. 

Quick Boys – SJC Noordwijk
In de 57ste minuut was er eindelijk reden tot juichen in Katwijk. Kay Tejan was verantwoordelijk voor de bevrijdende openingstreffer in het voordeel van Quick Boys (1-0). De spanning verdween pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd toen invaller Marc de Kruijs tekende voor de 2-0.

ASWH – ODIN’59
In de zesde minuut kwam ODIN’59 aan de leiding bij ASWH. Mitchel Bormann kon de bal binnen knikken (0-1). Na ruim een half uur spelen kwam ASWH weer terug in de wedstrijd. In eerste instantie maaide Jesper van den Bosch nog over de bal heen, maar de tweede poging was zeer succesvol te noemen (1-1). In de tweede helft was ODIN’59 duidelijk de betere ploeg op het veld en wist het de drie punten binnen te slepen. De 1-2 en 1-3 kwamen op naam van Jeffrey Klijbroek.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag