Volg ons
Mike van den Ban Katwijk

IJsselmeervogels

Quick Boys bindt voormalig Katwijk-smaakmaker Mike van den Ban

Quick Boys bindt voormalig Katwijk-smaakmaker Mike van den Ban

Mike van den Ban draagt komende twee seizoenen het blauw-wit van Quick Boys. De 29-jarige aanvallende middenvelder komt over van IJsselmeervogels, waar hij pas afgelopen zomer neerstreek. Evengoed werd recent zijn vertrek al wereldkundig.

Hoog op verlanglijstje
,,In het verleden was de geboren Haarlemmer drie seizoenen actief bij Kon. HFC en speelde hij vier jaar op De Krom bij Katwijk. Bij deze twee clubs heeft Van den Ban bewezen met enige regelmaat het net te kunnen vinden”, prijst men zich op Nieuw Zuid gelukkig met de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. ,,Mike stond hoog op ons verlanglijstje. Wij wilden graag een middenvelder met veel diepgang en scorend vermogen aan onze selectie toevoegen. Naar onze mening beheerst Mike deze facetten en past hij met zijn specifieke kwaliteiten uitstekend in het plaatje die wij voor ogen hebben de komende jaren”, stelt bestuurslid Gert Pluimgraaff dan ook.

Derby
Van den Ban: ,,Het was eigenlijk nooit mijn bedoeling geweest om IJsselmeervogels zo snel weer te verlaten. Ik ben naar Bunschoten gegaan om de derby tegen Spakenburg te kunnen spelen. De vraag is of er überhaupt nog gevoetbald kan worden dit seizoen. Maar Quick Boys is natuurlijk ook een fantastische club. De gesprekken met de Technische Commissie en de trainer waren hartstikke goed. Daar sprak heel veel waardering uit. Zij gaven aan dat ze op zoek waren naar een type speler zoals ik. Daar geef ik heel graag invulling aan. De vrijheid krijgen om loopacties te maken en aanvallend mijn ding te doen. En als het goed is, speel ik volgend seizoen ook een heel leuke derby.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels