maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys bindt publiekslieveling Mahmoed

Quick Boys bindt publiekslieveling Mahmoed

Quick Boys schenkt haar achterban een mooi kerstcadeau in de vorm van het aanblijven van publiekslieveling Mohamad Mahmoed. De 22-jarige controlerende middenvelder heeft zijn contract op Nieuw Zuid met één seizoen verlengd.

Geliefd

Mahmoed sloot dit seizoen na een succesvolle proefperiode in de voorbereiding aan bij de Katwijkers en groeide al snel uit tot een vaste waarde op het middenveld. De geboren Irakees is geliefd vanwege zijn tomeloze inzet en balveroveringen. Hij voert dan ook de ranglijst van Speler van het Jaar-verkiezing van Quick Boys aan.

Vertrouwen terugbetalen

,,Het is altijd mijn intentie geweest om er snel uit te komen met Quick Boys. Ik wil met deze club naar de top en ga er alles aan doen om dat te bewerkstelligen”, stelt de middenvelder op de clubsite ,,Verschillende geledingen binnen de club zien graag dat ik blijf. Het is nu aan mij om het vertrouwen die zij in mij hebben op het veld terug te betalen”. Mahmoed speelde eerder in de jeugdopleiding van PSV, NEC en Sparta.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD