Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys bindt ook SteDoCO aan de zegekar, DVS’33 heeft geen kind aan Achilles’29 en VVOG wint van DOVO

Quick Boys bindt ook SteDoCO aan de zegekar, DVS’33 heeft geen kind aan Achilles’29 en VVOG wint van DOVO

Quick Boys blijft de trotse leider van de Derde Divisie. De ploeg uit Katwijk was in de uitwedstrijd te sterk voor SteDoCo (0-2). DVS’33 won met grote cijfers van Achilles’29 en VVOG wist in Harderwijk af te rekenen met DOVO (2-1).

DVS’33 – Achilles’29
Na iets meer dan een kwartier spelen kwam de ploeg uit Ermelo op voorsprong tegen Achilles’29. Maurice de Ruiter werd vanaf de linkerzijde bediend door Roemeon en krulde de bal in de verre kruising (1-0). Nog voor de pauze werd het duel al voortijdig beslist, dit door twee doelpunten van Berry Powel (3-0). In de tweede helft ging DVS’33 op jacht naar meer treffers en de vierde kwam op naam van De Ruiter en de assist was van Powel (4-0). Ook het vijfde doelpunt was voor De Ruiter, nu wist hij met een fraaie lob de doelman van de tegenstander te passeren (5-0).

Stedoco – Quick Boys
De lijstaanvoerder van de Derde Divisie kwam na 65 minuten spelen op voorsprong. Raymond Baten, die recent ook trefzeker was voor het Arubaanse elftal, wist een vrije trap om te zetten in een treffer (0-1). Zes minuten later kreeg Quick Boys de mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de toegekende penalty werd niet benut door Kelvin Maynard, maar gestopt door doelverdediger Smith. In de 81ste minuut ging de bal weer op de stip voor Quick Boys.  Kay Tejan wist wel het net te vinden (0-2).

VVOG – DOVO
De openingstreffer van de ploeg uit Veenendaal bracht niet alleen vreugde bij alles en iedereen bij DOVO, maar zeker ook binnen de familie Patrick. Enrico gaf de bal goed voor op zijn broer Joshua die de bal langs doelman Rijnvis kopte (0-1). In de 64ste minuut kwam de thuisclub weer naast DOVO. Tim Muller schoot de bal binnen (1-1). In de 77ste minuut kreeg Hovestad zijn tweede gele kaart na een overtreding in het eigen strafschopgebied. De daaropvolgende penalty werd benut door Vossebelt (2-1). Even later was het op het veld weer gelijk als het gaat om het aantal spelers. Op advies van de grensrechter werd Jeffrey Snijders van VVOG met een rode kaart voortijdig van het veld gezonden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag