Volg ons
Jan Zoutman Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys baalt; FC Lisse vindt zege dikverdiend

Quick Boys baalt; FC Lisse vindt zege dikverdiend

FC Lisse heeft de derby in de Bollenstreek met 2-1 weten te winnen van Quick Boys. Na afloop hadden de twee trainers een andere visie op de wedstrijd.

Te weinige creatief

“We waren de eerste helft te weinig creatief”, oordeelde Jan Zoutman tegenover Omroep West. “Quick Boys had heel veel moeite om de oplossingen te vinden. FC Lisse is in sommige opzichten een stapje verder, maar in de tweede helft hadden we een duidelijk veldoverwicht. Dan gaat het er wel om dat je in de kleine ruimte de creativiteit hebt. De ruimte lag in de zijkant, maar dan moeten de voorzetten wel goed zijn. Op wat kleine kansen na hebben we te weinig gecreëerd. Vervelend is deze nederlaag wel, want voor je gevoel was het niet nodig.”

Spannend tot de laatste snik

Lisse-collega Robbert de Ruiter vond zijn ploeg vooral defensief sterk. “We hebben heel weinig weggegeven en daarom is deze overwinning ook dik verdiend. Het is wel jammer dat de 2-1 snel viel, waardoor het spannend bleef tot de laatste snik. Het viel me wel op dat Quick Boys fysiek verder is dan dat wij dat zijn. Zoutman is meester in het fit krijgen van een ploeg en daardoor hadden we het lastig. Daar moeten wij dus nog aan werken.”

Interview Jan Zoutman (Quick Boys)

Interview Robbert de Ruiter (FC Lisse)

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag