Volg ons

Derde Divisie

Quick Boys-aanvaller Tejan na missen periodetitel: ‘Nog steeds in de race voor de eerste plek’

Quick Boys-aanvaller Tejan na missen periodetitel: ‘Nog steeds in de race voor de eerste plek’

Quick Boys wist zaterdag zonder al te veel moeite drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys (1-4). Ondanks de fraaie zege greep de ploeg net naast de eerste periodetitel. Kay Tejan, die goed was voor twee treffers voor de Katwijkers, baalde niet echt van het missen van de eerste echte prijs omdat de strijd om de eerste plaats nog lang niet beslist is. 

Hoofd laten hangen
Tejan had net iets meer dan een half uur nodig om twee doelpunten te produceren waardoor Quick Boys met 0-2 aan de leiding kwam.  ,,Ik scoorde er twee en daarna lieten ze gelijk hun hoofd hangen. Dat zag je ook en toen kregen wij steeds meer dingen mee, zoals de penalty. Toen ze scoorden hadden ze nog wel hoop. Ja zag ook dat ze in de tweede helft feller gingen spelen”, aldus de aanvaller tegenover de camera van Omroep West.

Eerste plek
Noordwijk pakte één punt tegen ASWH (3-3) waardoor het de eerste periodetitel wist te veroveren. Door de zege van Quick Boys liep de ploeg echter de achterstand van twee punten weer in op de lijstaanvoerder. Het mislopen van de eerste prijs deed dan ook niet echt veel pijn bij Tejan. ,,Dat maakt niet uit, we zijn nog steeds in de race voor de eerste plek.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie