Volg ons

Derde Divisie

Quick ’20 ziet Leemhuis naar Heracles Almelo vertrekken

Quick ’20 ziet Leemhuis naar Heracles Almelo vertrekken

Quick ’20 ziet opnieuw één van haar grote beloftes de overstap maken naar Heracles Almelo. Ditmaal is het Niels Leemhuis die Oldenzaal verruilt voor het Polman stadion van de Eredivisionist.

Proefstage

De 19-jarige middenvelder uit Tubbergen speelde pas één seizoen voor de derdedivisionist. Quick ’20 plukte Leemhuis vorig seizoen weg bij TVC’28. De blonde middenvelder maakte daarbij direct indruk, wat ook in Almelo werd opgemerkt. Heracles bood hem de afgelopen weken een proefstage aan, waar Leemhuis de technische staf en clubleiding wist te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij tekent dan ook een éénjarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Bekende springplank
Leemhuis treft bij Heracles al verschillende andere spelers die de route vanuit Oldenzaal naar Almelo bewandelden. Het meest recent was dat Reuven Niemeijer, maar ook Tim Breukers en Wout Droste hebben een verleden bij Quick’20.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie