Volg ons

Derde Divisie

Quick ’20 ontsnapt in blessuretijd: ‘Zolang het kan, hou je hoop’

Quick ’20 ontsnapt in blessuretijd: ‘Zolang het kan, hou je hoop’

Quick ’20 leeft nog. Daarvoor had het wel een laat doelpunt nodig, waardoor gewonnen werd van EVV. Op de slotdag zijn de Oldenzaalers wel afhankelijk van anderen om via de nacompetitie te kunnen ontsnappen.

,,We hoorden tijdens de tweede helft dat onze concurrent OJC Rosmalen met 1-0 voorstond en dat wij moesten winnen om niet te degraderen”, blikt Jasper-Ewout van Breemen-Schneider terug in Tubantia. ,,Dat is gelukt. We zijn nog in de race. Komende zondag zelf winnen bij Quick Den Haag en dan hopen op een nederlaag van OJC. Zolang het kan, hou je hoop.”

Onder André Paus is Quick ’20 eindelijk punten gaan sprokkelen. ,,De nieuwe trainer past wat meer wisselingen toe. Ik had niet verwacht dat ik in deze wedstrijd op de bank zou beginnen en was er ook zeker niet blij mee. Dan kun je maar één ding doen: je voeten laten spreken als je de kans krijgt. Dat heb ik gedaan.”

,,Vorig seizoen waren we ook al afgeschreven, maar bleven we er door een miraculeuze ontspanning in de nacompetitie toch in. Er zijn dus wel gekkere dingen gebeurd.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie