woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick '20 ontsnapt in blessuretijd: 'Zolang het kan, hou je hoop'

Quick ’20 ontsnapt in blessuretijd: ‘Zolang het kan, hou je hoop’

Quick ’20 leeft nog. Daarvoor had het wel een laat doelpunt nodig, waardoor gewonnen werd van EVV. Op de slotdag zijn de Oldenzaalers wel afhankelijk van anderen om via de nacompetitie te kunnen ontsnappen.

,,We hoorden tijdens de tweede helft dat onze concurrent OJC Rosmalen met 1-0 voorstond en dat wij moesten winnen om niet te degraderen”, blikt Jasper-Ewout van Breemen-Schneider terug in Tubantia. ,,Dat is gelukt. We zijn nog in de race. Komende zondag zelf winnen bij Quick Den Haag en dan hopen op een nederlaag van OJC. Zolang het kan, hou je hoop.”

Onder André Paus is Quick ’20 eindelijk punten gaan sprokkelen. ,,De nieuwe trainer past wat meer wisselingen toe. Ik had niet verwacht dat ik in deze wedstrijd op de bank zou beginnen en was er ook zeker niet blij mee. Dan kun je maar één ding doen: je voeten laten spreken als je de kans krijgt. Dat heb ik gedaan.”

,,Vorig seizoen waren we ook al afgeschreven, maar bleven we er door een miraculeuze ontspanning in de nacompetitie toch in. Er zijn dus wel gekkere dingen gebeurd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD