woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick '20-coach André Paus heeft wrang gevoel bij degradatie en situatie JVC...

Quick ’20-coach André Paus heeft wrang gevoel bij degradatie en situatie JVC Cuijk

Quick ’20 degradeerde zondag naar de Hoofdklasse, maar naast de teleurstelling heerste ook een wrang gevoel omdat mogelijk JVC Cuijk zich sowieso wil terugtrekken uit de Derde Divisie Zondag.

,,Het gerucht gaat dat JVC Cuijk op het punt staat zich terug te trekken uit de competitie. Door de nederlaag tegen OJC moeten ze nacompetitie spelen, maar zover zal het waarschijnlijk niet meer komen”, stelt interim-trainer André Paus tegenover Tubantia. ,,We wisten natuurlijk vooraf dat we afhankelijk zouden zijn van Rosmalen. We speelden zelf een goede wedstrijd. In de slotfase werd het nog gelijk, maar met een andere tussenstand bij de andere wedstrijd was dat misschien niet gebeurd.”

Daar sluit de vertrekkende Jan-Willem Kamp zich bij aan: ,,Je hebt het gevoel dat OJC – Cuijk nooit een echte wedstrijd is geweest. De teleurstelling is groot bij ons, zeker omdat we de laatste tien wedstrijden heel aardig gespeeld hebben en best goede resultaten hebben behaald.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD