maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick '20-aanvaller Eulderink ernstig mishandeld

Quick ’20-aanvaller Eulderink ernstig mishandeld

Quick ’20-aanvaller Frank Eulderink mag van geluk spreken dat hij nog kan blijven voetballen. De voormalig speler van HSC’21 en SVZW was in de nacht van 1 op 2 juli haast blind geraakt toen in een uitgaansgelegenheid een glas in zijn gezicht werd gedrukt. Het glas miste slechts op een haar na zijn oog. De politie heeft een 25-jarige man uit Oldenzaal aangehouden op verdenking van ernstige mishandeling.

Opdringerig
Eulderink had kort voor het incident een meisje willen beschermen die lastig gevallen werd door een opdringerige man. Over het voorval vertelde hij Tubantia: ,,Ze waren met z’n tweeën. Eerst kreeg ik een vuistslag vol onder mijn neus. Mijn hoofd klapte er door naar achteren en toen ik weer naar voren kwam, voelde ik het glas in mijn gezicht. Dat deed die andere jongen.” Ook de identiteit van de tweede verdachte is bekend. Hij zal spoedig door de politie worden gehoord.

Revanche
De 21-jarige aanvaller vervolgt: ,,De kans bestaat dat ik er voor mijn leven lang een litteken aan overhoud. Maar het had allemaal nog veel erger kunnen zijn.” Eulderink was juist vastbesloten om revanche te nemen op zijn afgelopen minder succesvolle seizoenen. Tot 2014 speelde hij ook al bij Quick ’20, wat hem zelfs een stage opleverde bij Go Ahead Eagles. Zijn overstap naar SVZW en HSC ’21 werden vervolgens niet wat hij ervan had gehoopt. Dit seizoen keert de aanvaller dan ook terug bij de Derde Divisionist uit Oldenzaal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD