woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieQuasten kritisch op RKC-coach Van den Berg

Quasten kritisch op RKC-coach Van den Berg

Paul Quasten was not amused al vrij vroeg na rust te zijn gewisseld in het duel van RKC tegen Jong FC Utrecht. Tegenover het Brabants Dagblad is de linksback kritisch op zijn trainer Peter van den Berg.

Spiegel
,,Als je een wedstrijd wilt winnen, dan moet je wel je beste spelers laten staan”, sprak de 32-jarige Amsterdammer. ,,Ik zal nog eens in de spiegel kijken en nadenken over wat ik dan fout heb gedaan. Of ik de trainer nog om uitleg ga vragen weet ik niet. Het zal ervan afhangen hoe ik dit verwerk.”

Bovenbeenblessure
Volgens Van den Berg nam hij de oud-speler van Almere City FC in bescherming: ,,Ik wilde niet het risico nemen dat ik hem zes weken kwijt zou zijn.” Quasten stelt dat de bovenbeenblessure hem nauwelijks hinderde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD