Volg ons
Jaouad Chraou OJC Rosmalen

Derde Divisie Zondag

Puntenverlies Be Quick, De Dijk komt goed weg

Puntenverlies Be Quick, De Dijk komt goed weg

In de Derde Divisie Zondag heft De Dijk ternauwernood drie punten overgehouden aan het duel met HBS. De laagvlieger dacht een bonuspunt te pakken tegen de koploper, maar vlak voor tijd werd het 1-2. Het werd daarmee een uitstekende middag voor het team van trainer Jochem Twisker, want concurrent Be Quick 1887 verloor met 3-4 van Westlandia.

De Dijk zwijnt, Be Quick thuis onderuit en JVC Cuijk toont veerkracht

Voor De Dijk begon het slecht in Den Haag, want Gino Mulder bracht HBS al vrij snel in de wedstrijd op een 1-0-voorsprong. Na een half uur spelen bracht Harry Zwarthoed de stand op 1-1. In de tweede helft speelde De Dijk voor de overwinning en dat zorgde voor veel ruimte op het veld. De druk op de defensie van HBC nam steeds meer toe, maar de ploeg van Marcel Koning leek stand te houden op eigen veld. Tot een paar minute voor tijd, toen  de 1-2 van De Dijk toch nog viel.

Voor De Dijk kwam er na afloop nog meer goed nieuws. Be Quick 1887 verloor thuis met 3-4 van Westlandia. De achtervolger van De Dijk kwam nog wel op een 1-0-voosprong, maar daarna kwam Westlandia beter in het spel en greep het uiteindelijk de leiding in de wedstrijd. Deze werd niet meer uit handen gegeven, al maakte Be Quick het keer op keer spannend. Uiteindelijk gingen de punten naar Westlandia, dat met 3-4 won. JVC Cuijk stond tegen OFC een kwartier voor tijd op een 2-1-achterstand, maar in de slotfase kantelde de ploeg van trainer Ruud Kaiser de wedstrijd. Door doelpunten van Thomas Schilders en Frenk Schaap werd er met 2-3 gewonnen.

OJC Rosmalen weet weer wat winnen is, vermakelijk duel Juliana en HS

OJC Rosmalen moest er zeven duels op wachten, maar tegen Dongen werd er eindelijk weer eens een overwinning geboekt. Rosmalen had lang een 1-0-voorsprong op Dongen, maar tien minuten voor tijd leek een zege ze toch weer te ontglippen. De rug werd echter gerecht en in de 89ste minuut bezorgde Jaouad Chraou de Brabanders alsnog de zege. Juliana’31 verloor thuis met 2-4 van HSC’21 in een uiterst vermakelijke wedstrijd. Spannend bleef het  eigenlijk tot het laatste moment. Pas vlak voor tijd maakte Cenk Uguz de 2-4 voor HSC, waarmee de overwinning werd veiliggesteld.

Net als Rosmalen wachtte ook Magreb’90 al enige tijd op een overwinning. Eind augustus werd er voor het laatst gewonnen in de Derde Divisie. Tegen Jong De Graafschap konden de Utrechters eindelijk weer eens een overwinning vieren. Er werd met 1-0 van de beloftenploeg van De Graafschap gewonnen. Mohammed Zouzou bezorgde Magreb’90 de eerste drie punten in zeven wedstrijden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag