vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCPubliekslieveling Van der Water verlengt bij Almere City

Publiekslieveling Van der Water verlengt bij Almere City

Silvester van der Water blijft langer bij Almere City. De 21-jarige buitenspeler verlengt zijn contract tot de zomer van 2019. De aanvaller maakt indruk in de Jupiler League en speelde al 44 wedstrijden in het team van trainer Jack de Gier. 

Vertrouwen

De rechtsbuiten maakte twee jaar geleden zijn debuut in de Eerste Divisie en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste kracht. ,,Dit geeft een heel fijn gevoel, ik ben blij met het vertrouwen van de trainer en de club”, reageert Van der Water op de clubwebsite van de Flevolanders. ,,Het is nu aan mij om het vertrouwen waar te maken. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en de lijn van de afgelopen maanden doortrekken.” Het talent scoorde zes keer dit seizoen in de Jupiler League en was negen keer trefzeker voor Jong Almere City in de Derde Divisie zaterdag.

Sil  

Trainer Jack de Gier, die zijn speler liefkozend ‘Sil’ noemt, is ook blij dat de aanvaller uit Het Gooi blijft. ,,Het vertrouwen van beide kanten is groot. Hij ontwikkelt zich snel. Bovendien is hij talentvol en populair bij de fans.” Van der Water kwam in 2014 in de jeugdopleiding van Almere City terecht. Hij kwam toen over van amateurclub SDO uit Bussum.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD