vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisiePSV lijkt af te haken in strijd om Liverpool-verdediger

PSV lijkt af te haken in strijd om Liverpool-verdediger

In de zoektocht naar een nieuwe verdediger is PSV uitgekomen bij Nathaniel Phillips van Liverpool. Het ED stelt dat de vraagprijs voor de Engelsman is gesteld op 12 miljoen euro en dat lijkt de huidige koploper van Nederland toch iets te gortig. 

Wat betreft concurrentie zit het PSV ook niet echt mee. Vanuit de Premier League is er ook interesse vanuit West Ham United en Watford FC en die kunnen hoogstwaarschijnlijk veel eerder voldoen aan de vraagprijs van Liverpool. PSV zet dan ook in op een huurconstructie waarbij het de verdediger pas later definitief overneemt, maar daar lijkt de Engels kampioen van 2020 geen interesse te hebben.

PSV is dringend opzoek naar een defensieve versterking nu André Ramalho de komende tijd aan de kant staat met een blessure. Eerder had PSV al interesse in Bazoer en Doekhi van Vitesse, maar tot een transfer kwam het niet.

Phillips, wat qua naam perfect zou passen bij PSV, maakte in het seizoen 2019/2020 zijn debuut voor The Reds en door het wegvallen van Virgil van Dijk en Joe Gomez kwam hij aan meer minuten dan aanvankelijk werd gedacht. Maar nu onder andere de Oranje-captain weer teruggekeerd zijn bij Liverpool is de kans op speelminuten voor Nathaniel Phillips niet groot.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]