donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisiePSV-huurling spreekt zich uit: "Wil in Nederland alleen nog maar voor FC...

PSV-huurling spreekt zich uit: “Wil in Nederland alleen nog maar voor FC Twente spelen.”

FC Twente bouwt alvast aan een sterke selectie voor komend seizoen. De club uit Enschede maakte eerder deze week bekend het contract van Ramiz Zerrouki te hebben verlengd en gaat na de interlandperiode ook in gesprek met Michael Sadilek over een langer verblijf.

De Tsjech wordt op dit moment nog gehuurd van PSV, maar het is geen geheim dat De Tukkers een optie tot koop hebben weten te bedingen aan het begin van dit seizoen. Daar wil FC Twente nu maar al te graag gebruik van maken, maar legde de bal voor een langer verblijf bij de speler zelf neer. Deze heeft zich nu in niet mis te verstaande woorden uitgesproken bij TC Tubantia.

“In Nederland wil ik sowieso alleen maar voor FC Twente spelen”, zegt de middenvelder. “Ik hoop oprecht dat we eruit gaan komen. We hebben daar tot 1 mei de tijd voor. Ik heb het zo geweldig naar mijn zin. De club is top, de supporters zijn geweldig en we hebben een heel goed elfta. Positief is ook dat Ramiz Zerrouki heeft bijgetekend. Ik heb niet alleen in het veld een klik met hem, maar ook daarbuiten.” vertelt Sadilek aan Tubantia.

Komende zaterdag speelt Sadilek niet voor FC Twente tegen PEC Zwolle, de Tsjech is namelijk geschorst na zijn vijfde gele kaart. Een dag later vliegt hij terug naar Tsjechië om zich voor te bereiden op het WK-play-off-duel met Zweden.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]