dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisiePSV-fans halen opgelucht adem: tweetal toch fit voor treffen met Kopenhagen

PSV-fans halen opgelucht adem: tweetal toch fit voor treffen met Kopenhagen

PSV vliegt woensdagochtend naar Denemarken voor het cruciale treffen met FC Kopenhagen. Willen de Eindhovenaren de kwartfinale van de Conference League bereiken, dan zal moeten worden afgerekend met FC Kopenhagen. In het vorige duel werd het maar liefst 4-4.

Om die reden zullen de fans van PSV best zijn geschrokken toen dinsdag duidelijk werd dat zowel Mario Götze als Mauro Junior niet met de groep meetrainden. Het tweetal bleef binnen en het was lange tijd niet duidelijk wat de reden was achter de afwezigheid. Een dag later is duidelijk dat het tweetal gewoon meereist met PSV naar Denemarken en heeft het er alle schijn van dat het slechts ging om een dagje rust.

Trainer Roger Schmidt kan geen beroep doen op Phillipp Mwene, Ryan Thomas en André Ramalho. De rest van de selectie is fit.

De complete 23-koppige selectie van PSV voor het duel met FC Kopenhagen:
Jordan Teze, Armando Obispo, Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi, Marco van Ginkel, Carlos Vinícius, Noni Madueke, Cody Gakpo, Vincent Müller, Erick Gutiérrez, Joël Drommel, Mauro Júnior, Olivier Boscagli, Bruma, Maxi Romero, Joey Veerman, Ritsu Doan, Mario Götze, Philipp Max, Yorbe Vertessen, Richard Ledezma, Yvon Mvogo, Jenson Seelt. (via PSV.nl).

De aftrap van het duel is donderdagavond om 18:45 uur. Beide ploegen beginnen weer van voor af aan, nu uitdoelpunten geen extra waarde meer hebben in de Europese duels. Een zware kluif voor PSV dus.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]