dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisiePSV-aanvaller Madueke gearresteerd na tonen vals rijbewijs

PSV-aanvaller Madueke gearresteerd na tonen vals rijbewijs

Noni Madueke is volgens De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad eind december vorig jaar gearresteerd nabij Eindhoven Airport. De Engelsman toonde volgens freelance journalist Jesper Langbroek een vals Engels rijbewijs. Volgens mensen binnen het OM hangt de 19-jarige Madueke een boete of een werkstraf boven het hoofd. 

Het voorval zou op 29 december plaats hebben gevonden en zou door de marechaussee vrij snel betrapt zijn op het tonen van de valse documenten. Madueke hangt nu een veroordeling voor rijden zonder geldig rijbewijs of valsheid in geschrifte boven het hoofd. De club van Madueke, PSV, wil geen verklaring afgeven omdat het om een kwestie in de privésfeer zou gaan.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de kans niet groot is dat de Noni Madueke een lange celfstraf krijgt. De van een blessure herstellende aanvaller is al langere tijd niet meer bij de selectie van PSV, die overigens ontkennen dat deze zaak daar iets mee te maken heeft.

Madueke heeft al geruime tijd last van een spierkwetsuur en kan niet spelen voor de koploper van de Eredivisie. Aan het begin van dit seizoen was Madueke dé man in vorm voor PSV, maar die rol kan hij voorlopig wel even uit zijn hoofd zetten.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]