dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysPromoveren 'geen issue' voor Kozakken Boys

Promoveren ‘geen issue’ voor Kozakken Boys

Kees Spaan, de technisch directeur van Kozakken Boys, wil lekker in de Tweede Divisie blijven voetballen. ,,Voor ons was promoveren toch al geen issue”, zo reageert hij in het AD op het besluit van de KNVB dat er niet gepromoveerd kan worden uit de Tweede Divisie dit seizoen.

,,Wij hechten veel meer aan echte amateurcompetitie zonder dat de nummer één naar boven gaat. Ik denk dat dat geldt voor 95 procent van de clubs in de tweede divisie. Alleen onze tegenstander van afgelopen zaterdag, De Dijk, heeft openlijk uitgesproken omhoog te willen. Maar dat is een uitzondering”, aldus Spaan.

Jong Sparta

Volgens Spaan is de Tweede Divisie momenteel een mooie competitie, waar wellicht nog een beetje aan gesleuteld moet worden. ,,We hebben nu een prachtige competitie, met alleen Jong Sparta nog erbij als elftal van een bvo. Ik hoop dat er voor die Jong-teams een aparte competitie komt, waarbij de kampioen kan promoveren naar de Jupiler League. En dat er gesleuteld gaat worden aan het feit dat vier clubs kunnen degraderen uit de tweede divisie, want dat is buitenproportioneel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD