Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Promovendus Sportlust’46 strikt verdediger Metalsi

Promovendus Sportlust’46 strikt verdediger Metalsi

In de week dat bekend werd dat Sportlust’46 komend seizoen uit zal komen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal, maakte de vereniging ook de komst bekend van een nieuwe verdediger. Abdel Metalsi plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen.

De 26-jarige aanwinst tekende in september 2019 een contract bij het Slowaakse SKF Sered. Na vier maanden trok hij daar echter al weer de deur dicht. In het verleden was hij onder andere actief voor Almere City (foto), Mladost Doboj Kakanj en FC Lienden. Metalsi speelde tevens interlands voor jeugdelftallen van Bosnië en Herzegovina.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag