Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Promovendus ACV versterkt selectie met verdediger van Jong PEC Zwolle

Promovendus ACV versterkt selectie met verdediger van Jong PEC Zwolle

Luka Prljic sluit in het nieuwe seizoen aan bij de selectie van ACV. De club uit Assen maakte via de officiële kanalen de komst bekend van de centrumverdediger die de overstap maakt van PEC Zwolle naar de vereniging die komend seizoen uit zal komen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

De negentienjarige aanwinst plaatste zijn eerste stappen op een voetbalveld bij Achilles 1894. Vervolgens maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen waar hij zijn debuut maakte in het eerste elftal tijdens een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. De verdediger kwam het voorgaande seizoen uit voor Jong PEC Zwolle en mag zich voormalig jeugdinternational noemen. Zo speelde hij onder andere interlands voor Oranje onder veertien en onder vijftien jaar.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag