Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Promovendus ACV versterkt selectie met verdediger van Jong PEC Zwolle

Promovendus ACV versterkt selectie met verdediger van Jong PEC Zwolle

Luka Prljic sluit in het nieuwe seizoen aan bij de selectie van ACV. De club uit Assen maakte via de officiële kanalen de komst bekend van de centrumverdediger die de overstap maakt van PEC Zwolle naar de vereniging die komend seizoen uit zal komen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

De negentienjarige aanwinst plaatste zijn eerste stappen op een voetbalveld bij Achilles 1894. Vervolgens maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van FC Groningen waar hij zijn debuut maakte in het eerste elftal tijdens een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. De verdediger kwam het voorgaande seizoen uit voor Jong PEC Zwolle en mag zich voormalig jeugdinternational noemen. Zo speelde hij onder andere interlands voor Oranje onder veertien en onder vijftien jaar.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag