dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieProfcontract voor Fleuren bij FC Oss, Van Duin langer bij NEC

Profcontract voor Fleuren bij FC Oss, Van Duin langer bij NEC

Niels Fleuren ondertekende donderdag een contract voor één seizoen bij FC Oss. De ervaren verdediger speelde het voorgaande jaar nog op amateurbasis voor de club die komend seizoen weer door het leven zal gaan als TOP Oss. NEC verlengde het contract met doelman Marco van Duin.

Fijne speler
Fleuren kwam in het seizoen 2017/2018 tot 32 wedstrijden in dienst van de Brabantse formatie. Eerder speelde hij onder andere zijn duels in dienst van VVV Venlo en FC Emmen. Trainer Klaas Wels toonde zich op de officiële website van FC Oss zeer tevreden met het aanblijven van zijn basiskracht.  ,,Niels – echt een goede gozer in de groep – is achterin op meerdere plekken inzetbaar en een op en top prof. Hij weet precies hoe ik wil spelen en vult zijn rol goed in. Voor elke trainer is Niels een fijne speler om mee te werken”, aldus de oefenmeester.

NEC-sluitpost
De club uit Nijmegen verlengde het aflopende contract van Marco van Duin met één seizoen. In de overeenkomst werd tevens een eenzijdige optie voor NEC opgenomen voor één seizoen extra. De doelman kwam in de laatste drie seizoenen zes keer onder de lat bij zijn huidige werkgever, waaronder de wedstrijden in de recente play-offs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD