Volg ons

Eerste Divisie

Proefspeler Rommens maakt indruk en tekent contract bij TOP Oss

Proefspeler Rommens maakt indruk en tekent contract bij TOP Oss

Philippe Rommens mag zich per direct selectiespeler noemen van TOP Oss. De middenvelder was op proef bij de Brabantse club waar hij een goede indruk wist te maken op de technische staf, met een contract als beloning. 

Ervaring in Eerste Divisie
Volgens de berichtgeving op de officiële website van TOP Oss ondertekende de twintigjarige Belg een contract voor twee seizoenen. De club wist daarbij nog een eenzijdige optie af te dwingen voor nog één seizoen extra. De voorgaande twee seizoenen speelde hij zijn wedstrijden voor Jong PSV, 48 in totaal. In deze wedstrijden wist hij twee keer het net van de tegenstander te vinden.

Speelwijze
Rommens had meerdere opties, maar koos er bewust voor om zijn loopbaan voort te zetten bij TOP Oss. ,,De speelwijze van de andere geïnteresseerde clubs sprak me niet aan. Zij hanteerden veelal de lange bal, maar hier in Oss wordt verzorgd voetbal gespeeld. Daar houd ik van en dan kom ik het beste tot mijn recht. Daarnaast voel ik me hier vanaf het begin van de stage thuis. Het is een leuke club met een dito groep.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Eerste Divisie