zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagProefspeler maakt indruk en sluit aan bij selectie van Excelsior'31

Proefspeler maakt indruk en sluit aan bij selectie van Excelsior’31

José Fernandes mag zich per direct officieel lid noemen van de A-selectie bij het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Excelsior’31. De doelman was op proef bij de vereniging en maakte een dusdanig sterke indruk dat hij daar kon blijven. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit Rijssen.

De ploeg uit Rijssen moest de spelersmarkt weer op nadat sluitpost Melvin Koetsier recent besloot per direct zijn spullen in te leveren toen duidelijk werd dat niet hij maar Anthony van Zaltbommel dit seizoen mocht starten als eerste doelman. Fernandes (26) maakte de laatste drie seizoenen deel uit van de selectie bij het Duitse Vorwärts Epe.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD