dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagProblemen Jong Achilles'29 nemen toe na punt in mindering

Problemen Jong Achilles’29 nemen toe na punt in mindering

Jong Achilles’29 is door de KNVB bestraft met een punt in mindering, omdat er een ongerechtigde speler is opgesteld in het uitduel met Quick’20. Het heeft ook gevolgen voor de stand in de Derde Divisie Zondag.

Stand Derde Divisie Zondag

Door het punt dat Jong Achilles’29 in mindering heeft gekregen staat het team uit Groesbeek nu op 27 punten uit dertig wedstrijden. Hierdoor zakt Jong Achilles’29 twee plekken op de ranglijst en dat kan gevolgen hebben voor de beloftenploeg. Voor de sanctie werd uitgedeeld door de KNVB stond Jong Achilles’29 op plek 14 in de Derde Divisie Zonag en nu staat het op de zestiende positie. Indien de stand zo blijft, dan moet Jong Achilles’29 promotie/degradatiewedstrijden gaan spelen. Voor UDI’19 is het goed nieuws, want zij zijn momenteel veilig.

Quick’20-uit

Jong Achilles’29 is op 25 maart in de fout gegaan tijdens de uitwedstrijd tegen Quick’20. In deze wedstrijd blijkt trainer Dennis Krijgsman een speler te hebben opgesteld die niet speelgerechtigd was. Om welke speler het gaat is vooralsnog niet bekend. Aan de wedstrijd in Oldenzaal had Jong Achilles’29 overigens al geen goede herinneringen. Na een 0-1-voorsprong ging het beloftenelftal hard onderuit. Het werd 5-1 voor Quick’20. Achilles’29 heeft laten weten dat het momenteel nog niet kan reageren op de sanctie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD