Volg ons
Jong Achilles'29

Derde Divisie Zondag

Problemen Jong Achilles’29 nemen toe na punt in mindering

Problemen Jong Achilles’29 nemen toe na punt in mindering

Jong Achilles’29 is door de KNVB bestraft met een punt in mindering, omdat er een ongerechtigde speler is opgesteld in het uitduel met Quick’20. Het heeft ook gevolgen voor de stand in de Derde Divisie Zondag.

Stand Derde Divisie Zondag

Door het punt dat Jong Achilles’29 in mindering heeft gekregen staat het team uit Groesbeek nu op 27 punten uit dertig wedstrijden. Hierdoor zakt Jong Achilles’29 twee plekken op de ranglijst en dat kan gevolgen hebben voor de beloftenploeg. Voor de sanctie werd uitgedeeld door de KNVB stond Jong Achilles’29 op plek 14 in de Derde Divisie Zonag en nu staat het op de zestiende positie. Indien de stand zo blijft, dan moet Jong Achilles’29 promotie/degradatiewedstrijden gaan spelen. Voor UDI’19 is het goed nieuws, want zij zijn momenteel veilig.

Quick’20-uit

Jong Achilles’29 is op 25 maart in de fout gegaan tijdens de uitwedstrijd tegen Quick’20. In deze wedstrijd blijkt trainer Dennis Krijgsman een speler te hebben opgesteld die niet speelgerechtigd was. Om welke speler het gaat is vooralsnog niet bekend. Aan de wedstrijd in Oldenzaal had Jong Achilles’29 overigens al geen goede herinneringen. Na een 0-1-voorsprong ging het beloftenelftal hard onderuit. Het werd 5-1 voor Quick’20. Achilles’29 heeft laten weten dat het momenteel nog niet kan reageren op de sanctie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag