vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisiePrimeur bij FC Dordrecht: doelmannen Fij en Wolters rouleren om de 2...

Primeur bij FC Dordrecht: doelmannen Fij en Wolters rouleren om de 2 duels

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer gaat komend seizoen veelvuldig rouleren met zijn keepers. Renze Fij en Nick Wolters zullen om de twee wedstrijden elkaar afwisselen als basis- en reservedoelman, meldt het AD.

Stuivertje wisselen
Fij, dit seizoen gehuurd van Heracles Almelo, mag het seizoen starten met het uitduel bij Fortuna Sittard. Nick Wolters, die deze zomer overkwam van Roda JC, staat bij het derde duel, thuis tegen FC Emmen, onder de lat.

Stoor me niet aan mening van buitenwacht
,,De voetbalwereld zal er ongetwijfeld een oordeel over hebben, maar daar stoor ik me niet aan”, reageert De Nooijer (foto) op zijn opvallende keuze. ,,In de voorbereiding is gebleken dat Renze en Nick niet voor elkaar onderdoen. Dan zou het zonde zijn om één van de twee keepers, die ook goed genoeg is om te spelen, een heel seizoen op de bank te houden. Natuurlijk kunnen er factoren gaan spelen die een keuze tussen beiden zullen forceren, zoals vorm, blessure of persoonlijke omstandigheden maar voorlopig gaan we met deze constructie de competitie in”, stelt de Zeeuwse coach tegenover de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD