Volg ons

Prikbord

PRIKBORD | HHC Hardenberg zoekt oefentegenstander voor 29 augustus

PRIKBORD | HHC Hardenberg zoekt oefentegenstander voor 29 augustus

Het eerste elftal van tweededivisionist HHC Hardenberg zoekt een tegenstander in een oefenduel in de voorbereiding op het aankomende seizoen. Wij nodigen graag een eerste elftal heren op minimaal Hoofdklasse-niveau uit om zich te melden. Het duel zal in de middag van zaterdag 29 augustus kunnen plaatsvinden op sportpark de Boshoek in Hardenberg. Mocht u interesse hebben, stuur dan een e-mail naar pers (a) hhc-hardenberg.nl. Bij voorbaat dank!

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Prikbord