dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenPowel wijst IJsselmeervogels de weg tegen FC Lienden, Katwijk verslaat GVVV

Powel wijst IJsselmeervogels de weg tegen FC Lienden, Katwijk verslaat GVVV

IJsselmeervogels boekte zaterdag een fraaie uitoverwinning op FC Lienden (0-3). Berry Powel was twee keer trefzeker voor de bezoekers. VV  Katwijk toonde wederom dat de ploeg lang mee kan doen om de bovenste plaatsen in de Tweede Divisie, men was met 2-0 te sterk voor GVVV.

FC Lienden – IJsselmeervogels 0-3
Powel was zaterdagmiddag in Lienden de grote man aan de zijde van IJsselmeervogels. Na twee minuten spelen bracht hij zijn ploeg op een 0-1 voorsprong door een fraaie omhaal. Na de pauze zat de uitspelende formatie duidelijk beter in de wedstrijd dan de ploeg van trainer/coach Hans Kraaij jr. Dit resulteerde in nog twee treffers door Sherwin Grot in de 59ste minuut en Powel in de tachtigste minuut (0-3). Door de zege stijgt IJsselmeervogels naar de tweede plaats in de Tweede Divisie met twee punten achter lijstaanvoerder Katwijk.

Katwijk – GVVV 2-0
De score werd geopend in het voordeel van de thuisploeg, op het wedstrijdformulier moest echter de naam worden gezet van een speler van GVVV, te weten Bart Hulsbos die de bal achter zijn eigen doelman tikte (1-0). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd het duel voortijdig beslist. Katwijk kreeg een strafschop te nemen nadat er door de dienstdoende arbiter een overtreding werd geconstateerd op Mengerink. De 2-0 verscheen op het scorebord door toedoen van Susan die het buitenkansje wist te verzilveren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD