zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePowel wanhoopt niet: "Voldoende kwaliteit aanwezig"

Powel wanhoopt niet: “Voldoende kwaliteit aanwezig”

Kozakken Boys-aanvaller Berry Powel wilde niet wanhopen na de 2-3 nederlaag tegen GVVV: “Ze hebben een goede ploeg. Het is jammer dat we niet winnen, maar we hebben voldoende kwaliteit in de ploeg om er volgende week tegen Spakenburg weer te staan. We begonnen goed, maar na tien minuten kantelt het. Helaas lopen sommige wedstrijden zo”, zegt de oud-prof tegenover TweedeDivisie.org.

Miscommunicatie

In aanloop naar het duel met Ajax in de KNVB Beker liet Powel geïrriteerd weten niet bij de selectie te zitten. Hij vond zelf dat hij fit was, maar de club niet. De spits keek desgevraagd ook terug op zijn afwezigheid tijdens het bekerduel met Ajax: “Dat was eigenlijk allemaal het gevolg van een miscommunicatie tussen de medische staf, de trainer en mij. Maar dat is geweest.”

Eerste club heeft geïnformeerd

Voor de tweede week op rij stond hij weer in de basis en scoorde vorige week ook gelijk weer twee keer tegen AFC. Afgelopen voorjaar leek Powel te vertrekken bij Kozakken Boys, maar tekende toch nog bij voor één jaar. Naar de toekomst heeft hij nog niet gekeken. “Ik zie wel wat er komt. Je bent als speler altijd afhankelijk daarvan. Maar afgelopen week heeft de eerste club toevallig geïnformeerd. Of dat een interessante is? Dat ga ik niet zeggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD