Volg ons
Berry Powel IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Powel: “Volgende week en de week daarop moeten we het afmaken”

Powel: “Volgende week en de week daarop moeten we het afmaken”

IJsselmeervogels rekende op zaterdag af met ONS Sneek. Alhoewel de thuisspelende ploeg in de 22ste minuut op voorsprong kwam, was het IJsselmeervogels dat er met de volle buit vandoor ging. Berry Powel had met drie goals een belangrijke rol in de overwinning en hij sprak na afloop met RTV Utrecht.

Topscorer IJsselmeervogels

Powel is sinds zijn winterse overgang naar IJsselmeervogels op dreef en kroonde zich op zaterdagmiddag tot de topscorer van de Derde Divisie-club. Mede door zijn goals is de ploeg een stapje dichterbij het kampioenschap. “Een wedstrijdje minder en goede zaken gedaan, dus volgende week en de week daarop moeten we het afmaken”, vertelde Powel. In eerste instantie zag het er echter niet goed uit voor de bezoekers, toen ONS Sneek op voorsprong kwam. Powel schrok daar echter niet van. “Dat komen we bijna elke week. Dus dat was nu niets nieuws”, vervolgde de aanvaller.

Geen zorgen bij Powel

Nog voor rust pakte IJsselmeervogels al de voorsprong. “Dan heb je het snel omgekeerd en ga je goed de rust in. Dan uiteindelijk maken we het goed af direct na rust. Toen was het alleen nog cadeautjes uitpakken en 4-1. Punten in de tas en naar huis. Geen gekke dingen gedaan”, aldus het relaas van Powel.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag