zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPowel: "Volgende week en de week daarop moeten we het afmaken"

Powel: “Volgende week en de week daarop moeten we het afmaken”

IJsselmeervogels rekende op zaterdag af met ONS Sneek. Alhoewel de thuisspelende ploeg in de 22ste minuut op voorsprong kwam, was het IJsselmeervogels dat er met de volle buit vandoor ging. Berry Powel had met drie goals een belangrijke rol in de overwinning en hij sprak na afloop met RTV Utrecht.

Topscorer IJsselmeervogels

Powel is sinds zijn winterse overgang naar IJsselmeervogels op dreef en kroonde zich op zaterdagmiddag tot de topscorer van de Derde Divisie-club. Mede door zijn goals is de ploeg een stapje dichterbij het kampioenschap. “Een wedstrijdje minder en goede zaken gedaan, dus volgende week en de week daarop moeten we het afmaken”, vertelde Powel. In eerste instantie zag het er echter niet goed uit voor de bezoekers, toen ONS Sneek op voorsprong kwam. Powel schrok daar echter niet van. “Dat komen we bijna elke week. Dus dat was nu niets nieuws”, vervolgde de aanvaller.

Geen zorgen bij Powel

Nog voor rust pakte IJsselmeervogels al de voorsprong. “Dan heb je het snel omgekeerd en ga je goed de rust in. Dan uiteindelijk maken we het goed af direct na rust. Toen was het alleen nog cadeautjes uitpakken en 4-1. Punten in de tas en naar huis. Geen gekke dingen gedaan”, aldus het relaas van Powel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD