zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsPowel trekt geen conclusies uit komst Van den Meiracker

Powel trekt geen conclusies uit komst Van den Meiracker

In het AD en op social media werd gesuggereerd dat de komst van Danny van den Meiracker naar IJsselmeervogels automatisch zou betekenen dat Berry Powel de Rooien na dit seizoen zal gaan verlaten. De spits zelf trekt die conclusie niet, stelt hij eveneens in het AD.

Maak me niet druk
,,Of ik nu nadenk over mijn eigen positie? Nou, zo zit ik niet in elkaar. Vogels heeft een goede speler gehaald, dat is wat ik denk”, countert de Amersfoorter. ,,Ik maak me nooit zo druk over andere spelers.”

Luxeprobleem

Zijn toekomst ligt nog volledig open: ,,Ik heb nog geen idee wat ik volgend seizoen ga doen. Mocht de club binnenkort willen praten, dan hoor ik wel wat ze van plan zijn. In de voetbalwereld is het een komen en gaan van mensen. Ik ben niet anders gewend. Zelf denk ik dat het geen probleem hoeft te zijn om met Danny in de aanval te spelen. Het lijkt me geen probleem om twee scorende spelers in de ploeg te hebben. Dat is hooguit een luxeprobleem.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD