Volg ons
Berry Powel Kozakken Boys

Tweede Divisie

Powel tekent alsnog nieuw contract bij Kozakken Boys

Powel tekent alsnog nieuw contract bij Kozakken Boys

Kozakken Boys kan ook volgend seizoen een beroep doen op Berry Powel. In februari had de aanvaller nog laten weten dat het seizoen 2015/2016 zijn laatste zou zijn in Werkendam, maar daar is hij toch op terug gekomen. Powel heeft een contract voor nog één jaar getekend.

Derde seizoen voor Powel bij Kozakken Boys

Het wordt voor Powel het derde seizoen op sportpark De Zwaaier. In het eerste seizoen was hij goed voor zeventien doelpunten in 29 wedstrijden. Afgelopen seizoen verliep minder succesvol voor de 36-jarige oud-prof. Vanwege een knieblessure kwam hij maar tot negen wedstrijden. Daarin wist hij overigens wel zes keer het net te vinden. Daarmee blijft Powel een uiterst productieve aanvaller. In zijn derde seizoen voor de Boys komt Powel met Kozakken Boys uit in de Tweede Divisie.

Reistijd stond Powel aanvankelijk tegen
In februari meldde de voormalig speler van onder meer De Graafschap, FC Groningen en ADO Den Haag nog dat de reistijd hem tegen stond en daarom een club in de buurt van zijn woonplaats Amersfoort zocht. Vanaf dat moment werd hij nadrukkelijk gelinkt aan IJsselmeervogels. Vorig jaar voerde de goaltjesdief zelfs enkele gesprekken met de Rooien. Tot een overgang kwam het destijds niet en ook nu is dat niet het geval. Powel

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie