zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPowel stoïcijns onder ophef: "Meer clubs hebben zich gemeld"

Powel stoïcijns onder ophef: “Meer clubs hebben zich gemeld”

Zo stoïcijns als hij is bij het maken van doelpunten, zo stoïcijns blijft Berry Powel ook onder de ophef die vrijdag en zaterdag ontstond nadat de spits aangaf teleurgesteld te zijn in het contractaanbod van IJsselmeervogels. Rondom het duel tegen Scheveningen (6-0) ging het veelvuldig over de contractperikelen, die zijn prijs nog maar eens opschroefde met twee treffers.

Commotie doet mij niets

“Wat de commotie met mij doet? Niets”, stelde Powel tegenover TweedeDivisie.org. Zowel André van Diermen van de technische commissie als trainer Sandor van der Heide waren not amused dat de aanvaller zijn onvrede daags voor de belangrijke wedstrijd ventileerde: “Ik laat me er niet door van de wijs brengen.”

Anders houdt het op

Powel: “Vrijdag ben ik gebeld door andere geïnteresseerde clubs. Natuurlijk zou ik graag bij IJsselmeervogels blijven. Ik heb het naar mijn zin, pas goed in het team, maar je moet er samen wel uit zien te komen, anders houdt het op.” Tegenover RTV Utrecht stelde André van Diermen komende week opnieuw te zullen praten met de spits.

Elk woord er één teveel

Trainer Sandor van der Heide was niet blij met het bericht dat vrijdag naar buiten kwam: “Ik heb Berry daar ook op aangesproken, maar snap ook niet waarom jullie op deze manier een bommetje gooien en wrijving creëren. Maar goed, eigenlijk is elk woord dat ik erover zeg er één teveel. Voor mij telt er nu maar één ding: kampioen worden. Met al het andere wil ik me niet bezighouden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD